magyar angol német francia orosz szlovák cseh
 
 
Főoldal
Ügyvédi irodánkról
Szakterületek
Munkatársaink
Munkadíj politikánk
Elérhetőségek
Állásajánlatok, gyakorlat
Megközelíthetőség, térkép
Közös élményeink
Hasznos információk
 

Megközelíthetőség, térkép

Irodánk megközelíthetősége

Az iroda Budapesten a II. kerületben, Budán, a Pasarét és a Rózsadomb találkozásánál, a Kapy út és a Törökvész út kereszteződéséhez közel található.

Gépkocsival a városból három útvonalon érhető el:

  • Lánchíd - Alagút - Attila út - Moszkva tér- Szilágyi Erzsébet fasor - Pasaréti út - Pasaréti tér - Csévi út - Kapy út, majd a Törökvészi úti forgalmi lámpa előtt kb. 80 méterre jobbra nyílik a Gárdonyi Géza utca. A saroktól a harmadik ház az út jobb oldalán, a bejárat felett nagy zöld cégtábla.

  • Margit híd - Margit utca - Rómer Flóris utca - Áldás utca - Eszter utca - Törökvészi út - Kapy utcai forgalmi jelzőlámpáig, ott balra kell kanyarodni a Kapy úton lefelé, és rögtön a kanyar után ( kb. 80 méter után ) az első utca balra a Gárdonyi Géza utca, és ott a harmadik ház, előtte nagy zöld tábla.

  • Árpád híd - Flórián tér- Pacsirtamező u - Lajos utca - Kolossy térnél jobbra kell kanyarodni a jelzőlámpánál, Szépvölgyi út - Zöldlomb utca - Csatárka utca - (Törökvészi út kereszteződése), itt át kell haladni a közúti jelzőlámpán és a lámpa után kb. 80 méterrel balra kanyarodni a Gárdonyi Géza utcába, ahol az iroda a harmadik ház.

Parkolás

A ház előtt az út két oldalán

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Autóbusszal a városból

  • az Erzsébet híd környékéről, vagy a belvárosból a Duna parti Március 15. tértől induló 5-ös autóbusszal a Pasaréti téri végállomásig kell utazni. Itt át kell szállni a 29-es buszra, amely a Kolossy tér felé közlekedik. A Pasaréti tértől a harmadik megállónál kell leszállni, mely a Törökvész út - Kapy út kereszteződésében lévő forgalmi lámpánál van, onnan gyalog az iroda 3 perc távolságra találhat a gépkocsival történő megközelítésnél leírtak szerinti irányban.

  • A III. kerületben lévő Kolossy tér szintén könnyen megközelíthető. Innen indul visszafelé a 29-es busz, mellyel a hegy tetején lévő Rózsadomb Centerig, a Kapy út, Törökvész út kereszteződésig kell utazni.

  • A Batthyányi tér könnyen megközelíthető az egész városból Metróval. A Batthyányi térről a 11-es autóbusz közlekedik az iroda mellett lévő Kapy út - Törökvész út kereszteződésében lévő forgalmi jelzőlámpa mellett. A kereszteződésben lévő megállótól az iroda 3 percnyire található.

Taxival a városközpont körülbelül 15-20 perc, és körülbelül 2000,- Ft költség.

 
az utolsó frissítés időpontja 2013. január 4.

 
  1026 Budapest, Gárdonyi Géza utca 62. • Tel.: (36-1) 275-0410 Fax: (36-1) 394-4352 • info@davidugyved.huimpresszum
© 2015 Minden Jog fenntartva
 
Prosign - honlapkészítés