A Dávid Társas Ügyvédi Iroda az első magyar társas ügyvédi irodák között alakul meg 1991-ben három taggal. Az volt a szándékunk, hogy a kor megváltozott követelményeihez illeszkedő, kreatív, technikai eszközökkel is jól felszerelt jogi irodát hozzunk létre, mely egyesíti magában a tradicionális és a modern ügyvédi irodákkal szemben támasztott követelményeket.

Legyen pontos és megbízható, értsen jól a joghoz, legyenek munkatársai érzékenyek az ügyfelek gondjait-bajait illetően, nyújtson magas színvonalú és az ügyfelek maximális kényelmét szolgáló szervizszolgáltatást, és minden ügyfélnek többet jelentsünk, mint egy egyszerű jogszolgáltató: legyünk egy kicsit barátok, bizalmas, kreatív tanácsadók!

Eltelt közel húsz év, és mi töretlen bizalommal dolgozunk a második évtized során is. Hogy mi valósult meg célkitűzésein közül, annak megméretése naponta történik ügyfeleink által.

Hisszük, hogy sok minden megvalósult, és bízunk abban, hogy ami elmaradt, csak késlekedik. Jöjjön, forduljon Ön is bizalommal hozzánk, ha jogi természetű problémája van, tapasztalatunkat, tudásunkat és jószándékunkat ajánljuk.

Működésünk során több mint 8000 ügyben jártunk el, több mint 2000 a regisztrált ügyfeleinek száma.

Jelenleg három ügyvéd, egy ügyvédjelölt, és két fő jogtechnikus adminisztráció, valamint három ügyintéző dolgozik irodánkban.

Az ügyvédi iroda tevékenységi területe lefedi a teljes magyar jogi piacot.

hu_HUHungarian