Schuck Ibolya

Budapesten születtem 1963-ban, munkás szülők egyetlen gyermekeként, édesanyám varrónő, édesapám asztalos volt, sajnos őt korán elvesztettem. Egy pilisi községben nőttem fel, ami már azóta várossá növekedett, és ott élek most is.

Iskolai tanulmányaimat a helyi általános iskolában kezdtem. Már ekkor kialakult zenei érdeklődésem, így 6 éves koromtól 12 éven át zeneiskolába jártam, hegedülni tanultam, majd az utolsó két évben a zongorázással is megpróbálkoztam. Részt vettem különböző regionális és országos hangversenyeken, melyeken kiváló helyezéseket értem el.

Középiskolai tanulmányaimat a helyi Német Nemzetiségi Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem, ahol leérettségiztem.

Iskolai éveim alatt intenzíven részt vettem az iskolai események/rendezvények szervezésében. Már akkoriban nagyon szerettem segíteni, mások keze alá dolgozni, ezért úgy éreztem, hogy számomra a titkárnői-asszisztensi munka lenne a megfelelő, így beiratkoztam egy kétéves titkárnőképző tanfolyamra. A későbbiekben asszisztensi továbbképző tanfolyamokon is részt vettem.

Nagyon fontos számomra a megoldásközpontúság, megbízhatóság és a pontosság. Pályafutásom során mindezek tekintetében dolgoztam közép- és felsővezetőkkel, támogatva munkájukat, és a cég működését.

2019 márciusa óta dolgozom a Dávid Társas Ügyvédi Irodában asszisztensként, igyekszem tudásommal és tapasztalatommal maximálisan segíteni az ügyvédek munkáját.

Szabadidőmben sokat kertészkedem, csodálom a természetet. A zene még mindig fontos szerepet játszik az életemben, időnként eljárok koncertekre, hangversenyekre, de otthon is szívesen hallgatom lazításként a nap végén.

hu_HUHungarian