Filep Mária

Budapesten születtem, édesanyám középiskolai, édesapám egyetemi tanár, néprajzkutató, nővérem kertészmérnök.

Az iskolai tanulmányaimat a Váci utcai Általános Iskola speciális matematika tagozatos osztályában kezdtem, ahol emelt óraszámban tanultunk orosz nyelvet is. 10 éves koromtól egy évtizeden keresztül a Budapest Honvéd Sport Egyesületben versenyszerűen vívtam, a tőrözéstől ugyan elszakadtam, de a sport a mai napig nagyon fontos számomra. Érettségi vizsgáimat jeles eredménnyel a Szinyei Merse Pál Gimnázium angol-orosz tagozatos osztályában tettem le. Ezt követően 2 éves kerámia-formázó szakiskolában szereztem szakképesítést.

1992 májusa óta dolgozom a Dávid Társas Ügyvédi Irodában, irodavezetőként. A munkában számomra a legfontosabb a megbízhatóság és pontosság. Az elmúlt évek alatt kialakult egy működési rendszer, amelynek az a lényege, hogy minket minden munkanapon reggeltől-estig meg lehet találni, minden ügyben haladéktalanul megtesszük a szükséges intézkedéseket, és nem felejtjük el visszahívni ügyfeleinket.

Szabadidőmet legszívesebben utazással, fotózással, olvasással töltöm, de gyakran vagyok érdeklődő résztvevője egy-egy jó koncertnek, tárlatnak, színházi előadásnak. A sport mellett a gasztronómia sem marad ki a minden napjaimból.

hu_HUHungarian