magyar angol német francia orosz szlovák cseh
 
 
Ügyvédi irodánkról
Szakterületek
Munkatársaink
Szlovák partneriroda
Munkadíj politikánk
Elérhetőség
Állásajánlatok, gyakorlat
Megközelíthetőség, térkép
Közös élményeink
Hasznos információk
Sürgős
MAG
mag
 

Godó Nikoletta


ImageGodó Nikolettának hívnak. 1984-ben születtem Jász-Nagykun Szolnok Megye Kunhegyes településén két keményen dolgozó szülő első gyermekeként. A család 1987-ben bővült ki húgom, Brigitta megszületésével. Gyermekkoromat a Tisza-tó melletti kis településen, Abádszalókon töltöttem, ott jártam a helyi Kovács Mihály Általános Iskolába is. Általános iskolás éveim alatt nagyon sok versenyen jeleskedtem magyar, történelem és matematika tárgyakból egyaránt, valamint aktívan közreműködtem az iskolai diáktanács működésében, így még diákjogi szakképzésen is részt vettem. Az általános iskola nyolcadik osztályára már egyértelművé vált, hogy a humán tárgyak állnak hozzám közelebb, így ez a pályaválasztásomban is erősen közrehatott.

Tanulmányaimat a Tisza mellett elhelyezkedő megyeszékhelyen, Szolnokon folytattam a Tiszaparti Gimnázium és Humán Szakközépiskolában társadalomtudományi szakon. A középiskolában kiemelten foglalkoztunk a magyar és a történelem tárgyakkal, ennek megfelelően újabb versenyeken vehettem részt, ahol csoportban jó eredményeket is elértünk. Szolnokra kerülve kollégista lettem, így ez jelentős változást hozott eddigi életemben.

2003-ban végeztem el a gimnáziumot és leérettségiztem. Ezt követően Budapestre költöztem, ahol az Athéné Idegenforgalmi, Informatikai és Üzletemberképző Szakközépiskolában folytattam tanulmányaimat egy két éves felsőfokú szakképzés keretében, amely a Pécsi Tudományegyetem jogi karának akkreditációjában működött. 2005 nyarán szereztem meg jogi asszisztensi oklevelemet.

Az iskola elvégzését követően azonnal álláskeresésbe kezdtem és 2005 augusztusában már jelenlegi munkahelyemen a Dávid Társas Ügyvédi Irodában dolgoztam jogi asszisztensként, ahol időközben irodavezető helyettes lettem.

Munkám mellett fontosnak tartom a folyamatos tanulást, így 2006-ban felvételiztem és felvételt is nyertem a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karának igazgatásszervező szakára, ahol 2009 nyarán sikeresen záróvizsgát tettem.

Az ügyvédi irodában Dr. Dávid Zsófia ügyvédnő jogi asszisztenseként kezdtem el dolgozni és dolgozom még ma is egyetértésben. Fontosnak tartom, hogy az ügyfelekkel folyamatosan tartsuk a kapcsolatot, tájékoztassuk őket ügyük jelenlegi állásáról és bármilyen jellegű kérdésükkel, kérésükkel bátran fordulhassanak hozzánk.

Munkám során igyekszem teljes mértékben elősegíteni, előkészíteni az ügyvédi munkavégzést, hogy az ügyek minél gördülékenyebben, hatékonyabban oldódjanak meg.

A Dávid Társas Ügyvédi Irodában kollégáim révén a jog minden területével megismerkedhettem. Munkám során elsősorban a cégügyek lebonyolításával foglalkozom, mely jelenti a társasági okiratok elkészítését, elektronikus beadásra történő előkészítését és a cégeljárás végigkövetését.

Ingatlan adásvételek lebonyolításánál is jelentősen közreműködöm az adásvételi szerződések előkészítésével, az eljáráshoz szükséges egyéb okiratok, dokumentumok elkészítésével. Kiemelném még munkám egy másik fontos szegletét, a társaságok követeléseinek behajtásához kapcsolódó munkavégzést. Ezzel összefüggésben rengeteg fizetési felszólítást, fizetési meghagyást, végrehajtási lapot készítettem már az évek során.

Ezeken túlmenően természetesen igyekszem a jog minden területén maximálisan eleget tenni az ügyvédek szakmai elvárásainak.

Mivel mindig is fontosnak tartottam a folyamatos fejlődést és tanulást, jövőbeni céljaim között szerepel a jogi egyetem elvégzése is, hiszen a jó pap is holtig tanul.


 
az utolsó frissítés időpontja 2013. január 4.

 
  1026 Budapest, Gárdonyi Géza utca 62. • Tel.: (36-1) 275-0410 Fax: (36-1) 394-4352 • info@davidugyved.huimpresszum
© 2015 Minden Jog fenntartva
 
Prosign - honlapkészítés