magyar angol német francia orosz szlovák cseh
 
 
Ügyvédi irodánkról
Szakterületek
Munkatársaink
Szlovák partneriroda
Munkadíj politikánk
Elérhetőség
Állásajánlatok, gyakorlat
Megközelíthetőség, térkép
Közös élményeink
Hasznos információk
Sürgős
MAG
mag
 

Filep Mária

ImageBudapesten születtem, édesanyám középiskolai, édesapám egyetemi tanár, néprajzkutató, nővérem kertészmérnök.

Az iskolai tanulmányaimat a Váci utcai Általános Iskola speciális matematika tagozatos osztályában kezdtem, ahol emelt óraszámban tanultunk orosz nyelvet is. 10 éves koromtól egy évtizeden keresztül a Budapest Honvéd Sport Egyesületben versenyszerűen vívtam, a tőrözéstől ugyan elszakadtam, de a sport a mai napig nagyon fontos számomra. Érettségi vizsgáimat jeles eredménnyel a Szinyei Merse Pál Gimnázium angol-orosz tagozatos osztályában tettem le. Ezt követően 2 éves kerámia-formázó szakiskolában szereztem szakképesítést.

1992 májusa óta dolgozom a Dávid Társas Ügyvédi Irodában, irodavezetőként. A munkában számomra a legfontosabb a megbízhatóság és pontosság. Az elmúlt évek alatt kialakult egy működési rendszer, amelynek az a lényege, hogy minket minden munkanapon reggeltől-estig meg lehet találni, minden ügyben haladéktalanul megtesszük a szükséges intézkedéseket, és nem felejtjük el visszahívni ügyfeleinket.

Szabadidőmet legszívesebben utazással, fotózással, olvasással töltöm, de gyakran vagyok érdeklődő résztvevője egy-egy jó koncertnek, tárlatnak, színházi előadásnak. A sport mellett a gasztronómia sem marad ki a minden napjaimból.

 
az utolsó frissítés időpontja 2013. január 4.

 
  1026 Budapest, Gárdonyi Géza utca 62. • Tel.: (36-1) 275-0410 Fax: (36-1) 394-4352 • info@davidugyved.huimpresszum
© 2015 Minden Jog fenntartva
 
Prosign - honlapkészítés