magyar angol német francia orosz szlovák cseh
 
 
Ügyvédi irodánkról
Szakterületek
Munkatársaink
Szlovák partneriroda
Munkadíj politikánk
Elérhetőség
Állásajánlatok, gyakorlat
Megközelíthetőség, térkép
Közös élményeink
Hasznos információk
Sürgős
MAG
mag
 
20 év

20 éves az Iroda!

A Dávid Társas Ügyvédi Iroda 2011. októberében ünnepelte 20. születésnapját. Dolgoztunk több mint 10.000 ügyön, dolgozott nálunk 20 jogász, amelyek egy része ügyvédként is velünk volt, míg egy másik része ügyvédjelöltként erősítette csapatunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen hosszú ideje változatlanul jelen vagyunk Budán és magas minőségű, ügyfélközpontú munkavégzéssel, sokszor baráti légkörben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Azt gondolom, hogy a munkánkban nincs semmilyen titok. Egyszerűen szeretünk utána járni a dolgoknak, szeretjük egy kérdés minden oldalát megvizsgálni, hogy olyan választ tudjunk adni, ami a lehető legjobb a rendelkezésre álló megoldások között. Elsősorban jól ismerjük a jogot, de figyelembe vesszük a felmerülő kérdések gazdasági, üzleti oldalait és az ügyfél egyéb érdekeit. Szükség esetén külső szakértők bevonásával alakítjuk ki véleményünket, hiszen az ügyvéd sem érthet mindenhez.

Ahhoz, hogy ezt jól csináljuk, jó emberekkel kell együtt dolgoznunk és úgy gondolom, hogy ez egy jó csapat:

Filep Mária keményen ügyel az iroda rendjére, a pénzügyi fegyelemre, Hosszú Ádám a pontos, elvágólagos ügyintézésre. Godó Niki, aki kedvet kapott a jogi egyetem elvégzésére, profin intézi a cégügyeket, behajtásokat és az irodai adminisztrációt. Niki példaértékű karriert futott be nálunk. Jogi asszisztensként elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, majd rövid szünet után belevágott a jogi egyetembe. Örülnénk, ha nálunk válna ügyvéddé.

És vannak az ügyvédek, akik az utóbbi 20 évben sokat változtak. Dr. Dávid Gyula, az Iroda Alapító, fantasztikus ember. Sokoldalú, nagy tudású, jó emberismerő, jó előadó, minden megvan benne, ami egy sikeres ember jellemzője és még sokkal több. Sokat tanultam és tanulok tőle. Ugyan előfordul, hogy nem értek egyet vele, de mindig igyekszünk közelíteni az álláspontunkat, ahogy az jó ügyvédekhez illik.

 

Dr. Bálint Karolin abszolút beleillik az irodába. Értelmes, érdeklődik a szakma iránt, művelt, kulturált és nem utolsó sorban mindig nagyon csinos. Örülök, hogy meg tudjuk beszélni szakmai kérdéseinket, a jog árnyalatnyi különbségeiről tudunk értelmes vitát folytatni.

Dr. Dávid Iván, az iroda régi és új tagja, megbízható, alapos munkatárs. Keményen ragaszkodik a jogszabályokhoz, talán néha túl makacsul. Adó és illeték ügyekben kétségtelenül nagyobb a tudása, mint bárkinek az irodában.

Édesapám után én vagyok a legrégibb tagja a csapatnak, 10 éve csatlakoztam az irodához. Nagyon izgalmas, szakmailag kihívásokkal teli időszak volt ez és a képek is mutatják, hogy nem csak szakmailag, hanem emberileg, barátilag is sok élménnyel gazdagodtunk az elmúlt 10 évben.

Azt vallom, hogy minden az embereken múlik, a tyúkper és a milliárdos tranzakció is. Nem felejthetjük el, hogy az állandó vitás ügyek, vitatkozás ellenére azon túl, hogy szakmailag profik vagyunk, kedvesek, udvariasak, emberiek maradjunk. Mindig az ügyfél érdekében, de nem minden áron! Legyünk kicsit ügyvédek, kicsit stratégiai partnerek, kreatív tanácsadók és nem mellesleg ügyvédek és oldjuk meg együtt az ügyeket.

Köszönjük, hogy megbíztak minket ügyeik kezelésével, legyen ez így a jövőben is!

2011. október 17.

Üdvözlettel:
Dr. Dávid Zsófia

Utóirat:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy kis kiegészítéssel:
Ügyvédnek lenni egy szakma, amelynek vannak írott és íratlan szabályai. Betartani nem könnyű mindezeket, mert a fegyelem és a figyelem pénz és idő. De nem megy másként! Van felelősségünk, nem is kevés az ügyfelek felé, ha jól csináljuk a dolgunkat az is, de ha hibázunk, trehányak vagyunk annak is híre megy. Ez az a hír, ami egyedül számít ebben a szakmában! Hogy hogy vélekednek az ügyfelek. Most pénteken, a 20 éves ünnepségünkön úgy tűnt, hogy jól! Ezen dolgozunk, csak ez számít: legyen megelégedett minden ügyfél, érezze, hogy nekünk talán még fontosabb az ő sikere, mint saját magának. Hát ennyi… meg még rengeteg, de arról majd személyesen, ha találkozunk!

Baráti üdvözlettel:
Dávid Gyula

 
az utolsó frissítés időpontja 2013. január 4.

 
  1026 Budapest, Gárdonyi Géza utca 62. • Tel.: (36-1) 275-0410 Fax: (36-1) 394-4352 • info@davidugyved.huimpresszum
© 2015 Minden Jog fenntartva
 
Prosign - honlapkészítés