magyar angol német francia orosz szlovák cseh
 
 
Ügyvédi irodánkról
Szakterületek
Munkatársaink
Szlovák partneriroda
Munkadíj politikánk
Elérhetőség
Állásajánlatok, gyakorlat
Megközelíthetőség, térkép
Közös élményeink
Hasznos információk
Sürgős
MAG
mag
 

Megközelíthetőség, térkép

Irodánk megközelíthetősége

Az iroda Budapesten a II. kerületben, Budán, a Pasarét és a Rózsadomb találkozásánál, a Kapy út és a Törökvész út kereszteződéséhez közel található.

Gépkocsival a városból három útvonalon érhető el:

  • Lánchíd - Alagút - Attila út - Moszkva tér- Szilágyi Erzsébet fasor - Pasaréti út - Pasaréti tér - Csévi út - Kapy út, majd a Törökvészi úti forgalmi lámpa előtt kb. 80 méterre jobbra nyílik a Gárdonyi Géza utca. A saroktól a harmadik ház az út jobb oldalán, a bejárat felett nagy zöld cégtábla.

  • Margit híd - Margit utca - Rómer Flóris utca - Áldás utca - Eszter utca - Törökvészi út - Kapy utcai forgalmi jelzőlámpáig, ott balra kell kanyarodni a Kapy úton lefelé, és rögtön a kanyar után ( kb. 80 méter után ) az első utca balra a Gárdonyi Géza utca, és ott a harmadik ház, előtte nagy zöld tábla.

  • Árpád híd - Flórián tér- Pacsirtamező u - Lajos utca - Kolossy térnél jobbra kell kanyarodni a jelzőlámpánál, Szépvölgyi út - Zöldlomb utca - Csatárka utca - (Törökvészi út kereszteződése), itt át kell haladni a közúti jelzőlámpán és a lámpa után kb. 80 méterrel balra kanyarodni a Gárdonyi Géza utcába, ahol az iroda a harmadik ház.

Parkolás

A ház előtt az út két oldalán

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Autóbusszal a városból

  • az Erzsébet híd környékéről, vagy a belvárosból a Duna parti Március 15. tértől induló 5-ös autóbusszal a Pasaréti téri végállomásig kell utazni. Itt át kell szállni a 29-es buszra, amely a Kolossy tér felé közlekedik. A Pasaréti tértől a harmadik megállónál kell leszállni, mely a Törökvész út - Kapy út kereszteződésében lévő forgalmi lámpánál van, onnan gyalog az iroda 3 perc távolságra találhat a gépkocsival történő megközelítésnél leírtak szerinti irányban.

  • A III. kerületben lévő Kolossy tér szintén könnyen megközelíthető. Innen indul visszafelé a 29-es busz, mellyel a hegy tetején lévő Rózsadomb Centerig, a Kapy út, Törökvész út kereszteződésig kell utazni.

  • A Batthyányi tér könnyen megközelíthető az egész városból Metróval. A Batthyányi térről a 11-es autóbusz közlekedik az iroda mellett lévő Kapy út - Törökvész út kereszteződésében lévő forgalmi jelzőlámpa mellett. A kereszteződésben lévő megállótól az iroda 3 percnyire található.

Taxival a városközpont körülbelül 15-20 perc, és körülbelül 2000,- Ft költség.

 
az utolsó frissítés időpontja 2013. január 4.

 
  1026 Budapest, Gárdonyi Géza utca 62. • Tel.: (36-1) 275-0410 Fax: (36-1) 394-4352 • info@davidugyved.huimpresszum
© 2015 Minden Jog fenntartva
 
Prosign - honlapkészítés